O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Care sunt principalele griji ale familiei dupa un TVM?

Traducere

Cred ca grija imediata este: "Pot sa fac asta? - Cum pot sa fac asta? - Ce trebuie sa stiu"? E intr-adevar coplesitor sa incepi procesul "Wow, acesta este un nou teritoriu pentru mine, e foarte strain". Si sa inteleaga unde pot sa gasesca informatia, plus sentimentul ca trebuie sa o inteleaga complet. Observ ca familiile vor sa aiba cat mai multe informatii posibile, pentru a simti ca sunt responsabili. Si, asta inseamna sa fii echilibrat, pentru ca nu se poate sa stii totul de la inceput. Ceea ce e adevarat in cazul traiului cu TVM, ca si cu alte tipuri de dizabilitati pe termen lung, e ca reprezinta o calatorie nesfarsita. Asta inseamna ca vei invata pe parcurs si ca vei avea mereu nevoie de noi informatii.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version