O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Care este cea mai buna metoda de a evita "extenuarea ingrijitorului"?

Traducere

Trebuie sa fii capabil sa gasesti momente de respiro in fiecare zi. Acum, pentru unii oameni, s-ar putea sa fii in cabinetul doctorului unde citesti o revista care nu are nimic de a face cu sanatatea. As incuraja ingrijitorii sa faca cat mai multe lucruri posibile care nu au legatura cu TVM. Acesta este conceptul de recreere terapeutica, recreerea este terapeutica. Da, gandeste-te si la alte lucruri, ai grija de sufletul tau, ai grija de tine. De asemenea odihneste-te, oamenii uita cat de important e somnul. Somnul este critic; Dormi suficient? - Mananci cum trebuie? - Bei suficienta apa? Daca ai probleme de sanatate, ai grija de tine, iti iei medicamentele, face ceea ce ar trebui sa faci pentru tine? Este foarte usor sa uiti de toate astea cand esti ingrijitor, asa ca, este foarte important sa iti permiti sa ai grija de tine.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version