O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Ce este important sa cauti intr-un program de recuperare?

Traducere

Pai, cred ca ai vrea sa fii intr-un loc care are reputatia de a oferi servicii de buna calitate, cu angajati care-si dau interesul. Ai spune ca fiecare din domeniul acesta are un angajament catre reabilitare, dar exista clar locuri care mereu ies in evidenta, care au certificari, care respecta si chiar depasesc standardele impuse pentru recuperare. De asemenea, mai cred ca este important sa cauti locuri care se implica activ in cercetare si care au abilitatea de a introduce in practica medicala, ceea ce descopera prin cercetare. Spun acest lucru pentru ca de multe ori descoperim multe lucruri minunate in recuperare, dar nu le punem efectiv in practica. Daca esti intr-un loc care integreaza acele concepte teoretice in practica, cred ca te va ajuta.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version