O Noua Sansa | O Noua Viata

Switch to desktop

Ce factori influenteaza capacitatea de a face fata unui TVM?

Traducere

S-au facut destul de multe studii cu privire la metodele de a face fata si la ceea ce functioneaza in general. Cunoastem procesele de adaptare gresite, cum ar fi consumul de alcool si consumul de medicamente in exces, retragerea si evitarea contactului social, sunt formula pentru un rezultat mai slab. Nu este indicat sa spunem unei persoane care abia se descurca sa isi revina in fire, doar sa iasa afara - desi ar putea ajuta. Da, resursele oamenilor de adaptare si strategiile lor, difera pentru a le face fata. Este foarte important daca au trebuit sa dea piept cu o serie de ghinioane in viata lor. Daca au avut alta boala sau un alt traumatism, ei sau cineva din familia lor, au posibilitatea sa infrunte problemele din viata si sansa de a face fata unei probleme din viata lor.

O NOUA SANSA | O NOUA VIATA urmareste sa schimbe imaginea neplacuta a dizabilitatii in ceva sexy si atragator. Experiente din scaunul rulant.

Informatii pentru paraplegici, tetraplegici si insotitorii lor, pentru cei care au suferit un traumatism de coloana vertebrala sau alte boli invalidante ale coloanei/maduvei spinarii.

Handicapul este o arta. Este un mod ingenios de a trai
Neil Marcus

Copyright © 2017 ProStemCell.org - All rights reserved.

Top Desktop version